Servicii pe care ți le putem pune la dispoziție!

music-note

Servicii muzicale

Cu pasiunea noastră pentru muzică și experiența noastră vastă, suntem pregătiți să aducem o atmosferă vibrantă și plină de energie la evenimentul tău special.

Cabina foto

Serviciul nostru de cabină foto de tip oglindă, este perfect pentru orice eveniment, de la nunți și botezuri, la petreceri pentru firme, dar și aniversări.

Fotografie de nuntă

Nimic nu se compară cu entuziasmul de după evenimentul mult visat. Vei deori sa vezi și să revezi imagini de la un eveniment în clipele dragi, petrecute cu familia.

Fotografie de Botez​

Venirea unui copil pe lume nu poate fi explicat în cuvinte. Nu putem trece peste momentele unice alături de micuții noștri și vom surpride cele mai frumoase imagini de la botezul lor.

Videografie de nuntă​

Nu uita faptul că la nuntă, nu vei putea surprinde toate momentele invitaților tăi. Unele sunt entuziasmante, alte amuzante, astfel doar o filmare integrală de pe tot parcursul nunții îți va oferii aceste amintiri pentru tine și prietenii tăi.

Videografie de botez

Zâmbetul micuților este pansament pentru suflet. Peste ani și ani, odată cu creșterea lor vei dori să le arăți prima lor petrecere și invitații care au dorit să le fie alături. Sunt momente unice care merită păstrate pentru totdeauna.

Fum greu pentru dansul mirilor

Efectul deosebit al fumului greu va fi scos în evidență de luminile scenei și artificiile de interior. La cerere putem asgiura, la dansul mirilor, artificii wireless și mașini de baloane de săpun.

Aranjamente

Bine ați venit în lumea magică a decorărilor florale și a baloanelor! Suntem aici pentru a vă ajuta să transformați evenimentul dumneavoastră într-o experiență plină de culoare, eleganță și bucurie.

Ursitoare

Bine ați venit în lumea magică a ursitoarelor! Suntem aici pentru a aduce un strop de farmec și bucurie la evenimentul dumneavoastră special. Serviciul nostru de ursitoare este dedicat evenimentelor importante din viața dumneavoastră, precum botezul micuților dumneavoastră.

Pyk & Pok | Petreceri copii

Descoperă lumea magică a petrecerilor pentru copii alături de Pyk & Pok! Suntem aici pentru a transforma ziua de naștere a micuțului tău / micuței tale, într-un eveniment plin de bucurie și aventură. La Pyk & Pok, înțelegem că fiecare copil are personajul său preferat din desene animate și îl adoră cu mult drag.

Programează-ți acum eveniemntul!

Dacă te-am convins să colaborăm în privința evenimentului tău nu rămâne decât să ne apelezi la numărul 0767 208 914, sau să completezi câmpurile de mai jos și te vom contacta noi.

© 2023 Toate drepturile sunt rezervate - BumBumStudio